Få Klimavenlig og
CO2 kompenseret strøm

Som kunde hos Grow Energy for du din strøm til den rå indkøbspris, samtidig med at vi sørger for at den CO2 dit energiforbrug udleder, kompenseres 200% ,- og så er du et skridt tættere på at redde verden.

Hvordan vil du oprette dig?

Som kunde hos Grow Energy får du din strøm til den rå indkøbspris, samtidig med at vi sørger for at den CO2 dit energiforbrug udleder, kompenseres 200% ,- og så er du et skridt tættere på at redde verden.

Zero Hero VIP

Certificeret 200% CO2 neutralt

Strømpris
Spottillæg pr. kWh
Oprettelse
Abonnementspris

Variabel timepris
15,5 øre
199 0 kr.
0 kr.

Danmarks grønneste energiselskab med 200% CO2 Neutralt strøm

Hurtig kundeservice med gns. svartid på under 5 min.

Månedlig betaling

Variabel elpris aftale med afregning time for time.

* Transport, skatter og afgifter betales seperat.

Sådan fungerer det

Når du forbruger strøm, gas og internet så kommer det med en pris i form af CO2 udledning. Hos Grow Energy monitorerer vi dit forbrug og dermed dit CO2-aftryk. Herefter fjerner vi det gennem verificerede projekter, hvor vi kompenserer den samme mængde CO2, som dit energiforbrug har udledt.

Eller vent.. Vi gør faktisk mere end det. Vi kompenserer nemlig det dobbelte – altså 200%, så når vores kunder udleder 1 ton, fjerner vi 2 ton CO2 fra atmosfæren. Og samtidig bringer vi biodiversitet, bæredygtighed og stabilitet ind i de lokalsamfund hvor vores projekter udspringer fra.

Hvad betyder klimavenlig strøm?

Du bruger strøm hver dag, og som en konsekvens udledes der CO2 i atmosfæren. Alene ved at bruge Grow Energy som el-leverandør, kan en gennemsnitlig husstand fjerne 1,5-4 ton CO2 pr år, hvilket svarer til 10-20% af dit samlede aftryk.

I Danmark taler vi om sort strøm og grøn strøm. Vi vil gerne være helt ærlige overfor dig. Det danske el-net er indrettet på en måde, hvor al strømmen bliver blandet sammen, før den når dine stikkontakter.

Grow Energy – energiselskabet med ét kæmpe stort grønt formål

Vi vil lægge vægt bag vores gode intentioner. Derfor er vores grønne mission, at Grow Energy på globalt plan skal fjerne 1.000.000 ton CO2 fra jordens atmosfære hvert år. Vi kommer aldrig til at sælge et produkt, der ikke rydder op efter sig selv og som minimum er fuldstændig CO2-kompenseret.

FN har opstillet 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling, og i Danmark har politikerne forpligtet sig til at reducere udledningen af drivhusgasser i 2030 med 70 procent. Det sender et klart signal om, at fremtiden skal være grønnere, og at vi skal være mere bevidste om vores eget CO2-aftryk

Vi gør det nemt for vores dig at gøre en stor forskel. Der skal blot tages et valg.

Hero Zero VIP

Bliv kunde hos Grow Energy

Bliv ringet op af Grow Energy

Bliv ringet op af Grow Energy

Bliv ringet op af Grow Energy